FOTO: Navala poznatih na Zrće ne prestaje

Iva Šarić Leko, Hrvoje Šalković i Darijo Šimić s obitelji nisu odoljeli odlasku na Zrće, gdje su snimljeni kako uživaju u klubu NOA.

Brojni poznati i ovoga su ljeta osvanuli na najpoznatijoj plaži na Jadranu, meki brojnih partijanera koji dolaze iz cijeloga svijeta. Osim što u priloženoj fotogaleriji možete vidjeti kako se Iva Šarić Leko, Hrvoje Šalković te Darijo Šimić s obitelji provode na Zrću, prenosimo vam i program koji vas očekuje u klubu NOA.

U četvrtak, 18. srpnja u programu Wickedj’s nastupaju sjajni DJ-i Maron i Fady Ferraye, koji je poznat ne samo po briljantnim setovima, nego i po neuobičajenom početku karijere. Naime, Ferraye je odrastao u vihoru libanonskog građanskog rata, pa je bio prisiljen naučiti kako svoje nastupe brzinski prebaciti od skloništa do skloništa, s time da pritom nikad ne ispadne iz ritma.

NOA tjedan završava poslasticom In Bed With Space, a ovaj će program u klubu gostovati svake nedjelje, kroz čitavu sezonu. In Bed With Space je utemeljen 2002. u legendarnom klubu Space na Ibizi. Od tada do danas program svake godine na više od 150 partyja u 60-ak zemalja okupi više od 150 tisuća ljubitelja dobre glazbe. U nedjelju, u prvom ovosezonskom programu In Bed With Space nastupit će Ivan Mastermix.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr