FOTO: Pogled će vam bježati na međunožje Maje Šuput

Nakon što je u vrlo kratkom roku izbacila dva singla i u posljednja dva mjeseca snimila dva spota za pjesmu Djevojačko veče i pjesmu Neprilika, s kojom je nastupila prošli vikend na CMC festivalu u Vodicama, Maja Šuput je snimila i treći single Amnezija, u koji se zaljubila na prvu.

‘U Amneziju sam se zaljubila na prvu, i nisam mogla izdržati, a da ju ne podijelim sa svojom publikom. To je pjesma koja ne može čekati u ladici, jer je stvorena upravo za ljeto koje nam je stiglo’, poručuje Maja Šuput.

‘Kažu noćas je gorio grad, amnezija, i da me je zaveo gad, bez prezira, i boca se popilo broj, amnezija, 112 zovi doktora’, pjeva maja u novoj pjesmi.

Ovom je prilikom Maja otkrila da je raduje suradnja sa novim autorima, Boytronicom koji je zajedno sa Martinom Vrbos napisao glazbu i tekst, a kod pisanja teksta im se pridružio i Inav Coste, koji ujedno potpisuje i aranžman.

Kao i cijele godine, tako i dolaskom ljeta Maju očekuju brojni nastupi, i koncerti koje će održati po cijeloj Hrvatskoj i šire.

Povodom snimanja spota za novu pjesmu Maja se razgolitila i još jednom pokazala svoju seksipilnu stranu.

Povratak na Net.hr