FOTO/VIDEO: Borile se za titulu domaće kraljice dancea

Emisija na Narodnom radiju, ‘Glazbeni show Dalibora Petka’, sinoć je imala svoje posljednje izdanje prije ljetne stanke, a petu sezonu svojim je gostovanjem zaključila Indira iz Colonije.

‘Odlučili smo te ispratiti na odmor s novom pjesmom Feniks. Oduševljena sam s njome, kao da mi je prva u životu’, rekla je Ira voditelju Petku, kojem je pomagala u vođenju emisije.

Naime, pjevačica Colonije nije znala tko će ju od kolega dočekati u studiju ili putem telefonskog javljanja, ali pokazala se kao odlična domaćica.

‘Sjećam se svega, svih gostovanja, i suza i smijeha. Bilo je puno lijepih stvari’, kazala je Jelena Rozga koja je 5. sezonu popularnog showa otvorila svojim koncertom.

S Indirom je dogovorila skorašnji izlazak, a Ira je obećala da će, ako postanu gladne, za svaki slučaj imati domaću kobasicu u torbici. U studiju su se ubrzo pojavili Begini, a kad su zasvirali na tamburama, Ira je rekla: ‘E sad ne idemo doma do jutra’.

Mile Kekin svojoj je kolegici poslao čašu hladnog piva, a kad su u studio stigle I Bee, Minea i Ella, Indira se silno razveselila. ‘Morate me zvati na neki vaš koncert, obavezno’, naredila je svojim kolegicama. Vječnu dilemu koja je od njih prava dance kraljica, Petko je odlučio razriješiti na klasičan način – borbom jastucima.
//www.youtube.com/embed/YmF8gpTUTQA

Povratak na Net.hr