Bravo!

EKSKLUZIVNO ZA NET.HR: Animal drive, bend Dina Jelusića, prvi je bend u hrvatskoj povijesti s albumom koji izlazi u cijelom svijetu

Dino Jelusić, koji je već prošle godine ostvario zavidnu inozemnu karijeru potpisavši ugovor sa slavnim bendom Trans Siberian Orchestra, a s njima je bio i na turneji, sprema se pokoriti strano tržite svojim bendom Animal Drive.

Animal Drive, domaći bend Dina Jelusića, nedavno je potpisao ugovor s izdavačkom kućom Frontiers Records. Riječ je o kući koja stoji iza slavnih bendova poput Whitesnakea, Toto-a, Skid Rowa i LA Gunsa.

SJEĆATE SE SNIMKE NA KOJOJ DINO JELUSIĆ BULJI U GRUDI SANJE DOLEŽAL? Njih je sad otkrio i Charlie Sheen

Danas je izašao njihov prvi spot za Frontier Records, pjesma Tower Of Lies (I Walk Alone), a album nas očekuje 23. veljače 2018. godine.

Nastavak suradnje s Trans Siberian Orchestrom

Dino je od ove godine i stalni član poznatog benda Trans Siberian Orchestra s kojim je prošle godine bio na inozemnoj turneji i popunio arene diljem Sjedinjenih Američkih Država.

Ipak, mladi se pjevač suočio i s gubitnom kolege i dragog prijatelja. Naime, osnivač Trans Siberian Orchestra, Paul O’Neill preminuo je u travnju ove godine. Od svih pjevača u TSO, upravo je Dino dobio čast izvoditi tribute slavnom producentu i glavnom skladatelju benda. Paul je bio poznat kao producent Aerosmitha i Joan Jetta. On i Dino bili su u odličnom odnosu.

DINO JELUSIĆ EKSKLUZIVNO ZA NET.HR: ‘Tulumario sam s rock zvijezdama i čuo mnogo sočnih detalja…’

“On me zvao u bend. Divan lik, napravio je čuda za siromašne. Preminuo je dok sam ja bio na putu za studio na Floridi, saznao sam tako što se nisam ukrcao na avion jer su mi otkazali let sat vremena prije polaska aviona i preko Facebooka sam vidio vijest o njegovoj smrti.”, kaže nam Dino.

Što nam još sprema?

Animal Drive prvi je bend u hrvatskoj povijesti s albumom koji izlazi u cijelom svijetu, što je zaista veliko postignuće. Osim svog angažmana u TSO-u, Dino s Animal Driveom priprema i europsku turneju, a potvrđen je i nastup na Frontiers Rock Festivalu koji će se održati 29. travnja sljedeće godine. Bravo Dino!

Povratak na Net.hr