GLAZBENA POSLASTICA

DOBITNA KOMBINACIJA ZAČINA: Sporty Spice i Zucchero će zajedno osvojiti Pulsku arenu

Svi se sjećaju megapopularne grupe Spice Girls, a upravo će jedna od članica biti posebna gošća slavnom Zuccheru u Puli.

Melanie C, članica nekadašnje grupe Spice Girls će 13. kolovoza zapjevati u pulskoj Areni, kao posebna gošća legendarnog Zucchera.

Pravim imenom Melanie Jayne Chisholm, Mel je godinama vladala glazbenim ljestvicama kao članica ‘spajsica’, prije nego se otisnula u solo vode. Godine 1999. je snimila svoj album prvijenac i prodala više od 3 milijuna albuma te provela više od 200 tjedana na top ljestvicama u Velikoj Britaniji. Godine 2004. je osnovala Red Girl Record i pod tim labelom izdala četiri albuma, Beautiful Intentions, This Time, The Sea i Stages.

Prošlog listopada je Mel, poznata i kao Sporty Spice, izdala svoj sedmi album pod nazivom Version of Me koji predstavlja potpuno novo glazbeno poglavlje u njenom životu. Iza nje su nevjerojatni rezultati.

Surađivala je na 11 pjesama koje su bile broj jedan u Velikoj Britaniji i do danas je ostala jedini izvođač koji je bio na vrhu kao solo pjevač, u duetu, kvartetu i kvintetu.

Ovaj uistinu neobični duet zasigurno će biti osvježenje u vrućoj pulskoj noći. Besmrtni Zucchero začarat će publiku svojim vokalom i karizmom, a Mel C će biti začin koji će zaokružiti večer i pretvoriti je u pravu glazbenu poslasticu.

Povratak na Net.hr