'POSTAJE SVE BOLNIJE'

BRITNEY OZNAČILA BIVŠEG U BIZARNOM VIDEU I JAKO ZABRINULA FANOVE: ‘Nisi dobro, ne treba te vidjeti takvu…’

Pjevačica je zaplesala na pjesmu Justina Timberlakea i pritom ga označila u objavi

Britney Spears (39) već dulje vrijeme šokira svoje obožavatelje bizarnim objavama koje su uvijek na istu foru. Nekadašnja pop princeza često snima čudne plesne koreografije na određene pjesme i to dijeli na društvenim mrežama.

Posrnula pjevačica sada je na Instagramu podijelila još jedan takav videozapis, ali je opisom uspjela dobrano iznenaditi svojih 27 milijuna pratitelja. Na snimci je Britney zaplesala na pjesmu repera  Jay-Z-ja “Holy Grail”, u kojoj su i vokali Justina Timberlakea.

BRITNEY SPEARS JE ZBOG STRAHA OD OCA PRESTALA NASTUPATI: No, to je nije spriječilo da s Backstreet Boysima snimi novu pjesmu

Označila je bivšeg dečka

Ona je u videu označila upravo Justina, s kojim je u ljubavnoj vezi bila tri godine, a prekinuli su 2002. godine. Fanovi su to, naravno, odmah primijetili i – pretpostavljate – nastao je kaos u komentarima.

“Kako je samo tagirala Justina”, “Čekamo Justinovu reakciju”, “O, Bože, ona je njega označila”, pisali su obožavatelji nekad slavne pjevačice, a neki su u njezinu novom performansu vidjeli – skriveni poziv upomoć.

“Molim se za tebe”, “Nemoj označavati Justina, ne treba te vidjeti takvu”, “Generalno, ovo izgleda kao da pleše pred ogledalom, nesvjesna da se snima i da će završiti na internetu”, “Ovo postaje sve bolnije gledati”, “Ovo je tako zastrašujuće”, “Ona nije dobro”, samo su neki od komentara.

Povratak na Net.hr