PUKLA LJUBAV

BOSANSKI GLAZBENIK OTKRIO GROZNU ISTINU O SVOM ZARUČNIKU: ‘Dogodilo mi se ono čega sam se uvijek najviše bojao’

Božo Vrećo, poznati pjevač sevdalinki iz BiH, koji je prije dva mjeseca najavio vjenčanje s misterioznim muškarcem iz Beograda, raskinuo je zaruke nakon što je otkrio da ga zaručniuk vara.

Vrećo je sredinom svibnja na Facebooku objavio da se zbog ljubavi s “najdivnijom osobom na svijetu, koja ga poštuje, razumije, osjeća i beskrajno voli”, seli u Beograd, a sada je na istoj društvenoj mreži otkrio kako je vjenčanje otkazano.

MEDIJSKI SKANDAL U BOSNI: ‘Sram vas bilo! Vodite svoj život, a mene pustite na miru, jeste li normalni?’

“Dogodilo mi se ono čega sam se najviše bojao i uvijek gnušao. Prije nego što sam otišao kod njega kako bismo zajedno živjeli, smetalo mi je nekoliko stvari koje se nisu uklapale koje su mi stvarale nemir. Bili smo razdvojeni i htio sam sam detaljnije saznati tko je čovjek s komi trebam početi živjeti” počinje Vrećo svoju tužnu priču.

“Moj prijatelj je imao prijatelja koji ima detektivsku tvrtku i pratio je dotičnog određeno vrijeme. Saznali smo da je imao dvostruki život i da, varao me i lagao.

‘Izgubio sam vjeru ljubav’

Izgubio sam vjeru u ljubav… isplakao sam što sam trebao” napisao je jučer Vrećo u postu kojeg je u međivremenu obrisao.

“A što je najgore, kod takvih osoba je teško prozrijeti preljub ili sam ja bio previše slijep od ljubavi dok nisam progledao. Sreća u nesreći je da se ovo otkrilo na početku. Netko živi sa ovime cijeli život i ne zna s kim živi ili se pravi da ne zna, ali ja ne mogu tako, a nemojte ni vi” napisao je slomljeni Vrećo. Dodao da jedinu utjehu nalazi u podršci majke i sestre.

“I da znate da sam dobro i da sam jak, svašta sam proživio u životu, a ovo je još samo jedna teška životna lekcija o ljudima. Bog mi je pomogao opet da progledam i razumno ne uđem u nešto što me moglo još više povrijediti i stajati me mog zdravlja koje moram čuvati iznad svega” zaključio je Vrećo.

Post je u međuvremenu obrisao, a već idućim istaknuo je kako se raduje nastupima u Dubrovniku, Varaždinu i Šibeniku, te još jednom istaknuo koliko mu znači podrška majke i sestre.

Sarajevski umetnik Božo Vrećo poznat je kao izvođač sevdalinki, autentičnog vokalnog i scenskog izraza, piše Alo. Vrećo već godinama nastupa u ženskoj odeći, zbog čega ga neki i uspoređuju s Konchitom Wurst.

 

Povratak na Net.hr