SEDMA SREĆA

UPORNOST SE ISPLATILA: Jacques Houdek nakon šest neuspjeha napokon ide na Eurosong?

Houdek je šest puta pjevao na Dori ne bi li dobio priliku predstavljati Hrvatsku na Eurosongu, no to mu nije polazilo za rukom.

Službeno je potvrđeno da će se Hrvatska na proljeće ponovno natjecati na Eurosongu, a velike su šanse da će nas na pozornici u Kijevu napokon predstavljati Jacques Houdek, pišu 24 sata.

JACQUES NA FEJSU OPAKO OPALIO PO CROATIA AIRLINESU: ‘Kakva država – takva aviokompanija…’

Glazbenik je već šest puta pjevao na Dori ne bi li si osigurao nastup na natjecanju za najbolju pjesmu Europe, no ta mu je prilika uvijek nekako izmaknula iz ruku. Mnogi najbliže ostvarenju njegova sna smatraju ovogodišnji nastup Nine Kraljić, njegove štićenice iz showa The Voice, u Stockholmu, no čini se da će i Jacques dobiti svojih ‘pet minuta slave’.

NINI KRALJIĆ NA PLASMANU U FINALE EUROSONGA ČESTITAO I JACQUES: ‘Tako se to radi, ovo je čisto savršenstvo!’

Iako s HTV-a nema potvrde o Houdekovu nastupu, pišu 24 sata, s državne televizije nisu ni demantirali takve glasine. O navodnom angažmanu ništa ne zna ni Mihovil Bek, glazbenikov menadžer, doznaju 24 sata, no glasina se širi.

Hoće li 2017. godina za Houdeka biti ‘sedma sreća’ ili je riječ tek o nagađanjima, pokazat će vrijeme, a sada se prisjetite svih šest Jacquesovih pokušaja da zapjeva pred čitavom Europom.

1. Dora 2002., Čarolija

2. Dora 2003., Na krilima ljubavi

3. Dora 2004., Nema razloga

4. Dora 2005., Nepobjediva

5. Dora 2006., Umrijeti s osmijehom

6. Dora 2011., Molitva

Što mislite o tome da nas Jacques predstavlja na Eurosongu?

Povratak na Net.hr