Glazbena suradnja

BOA UDRUŽILA SNAGE S REMI: Objavili spot za pjesmu kojom najavljuju novi album i koncert

Ususret novom albumu Dok glazba traje i zagrebačkom koncertu 4. veljače, grupa Boa online je predstavila novi singl i spot za pjesmu Daleko u proljeću, snimljenu u suradnji s Remi iz Elementala.

Grupa Boa uskoro će izdati svoj novi, deveti studijski album Dok glazba traje u izdanju Menarta, a predstavit će ga na koncertu u Vintage Industrial Baru 4. veljače. Boa je pripremila i novi singl i spot za pjesmu koju je snimila u suradnji s Remi.

“Suradnja s Remi je bila zaista fenomenalna od prve sekunde u studiju Saše Miočića pa sve do rada na ovom video spotu. Atmosfera je bila sjajna i mislim da smo svi prezadovoljni odrađenim”, komentirao je Mladen Puljiz novi singl.

Spot je režirala članica grupe, Petra Oreč.

“Pjesma mi je zaista bila izazov jer sam pokušala spojiti nespojivo. Glavna ideja za kojom sam se vodila bila je dizajn albuma koji je podosta hladan i jednostavan, a naslov pjesme, kao i ona sama, govori o nečem lijepom i toplom”, kazala je pjevačica.

Novi album ime je dobio prema istoimenom singlu, a ukupno će brojati 10 pjesama uključujući i singl Svemirski prijatelji.

Članovi Boe svoje su fanove odlučili nagraditi i dodatnim bonus CD-om s još 19 pjesama. Riječ je o digitaliziranim snimcima, snimljenih u razdoblju od 1975 do 1977. iz doba srednjoškolskih dana Puljiza i Slavka Remenarića.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr