Steven Machat

BESPLATNO PREDAVANJE: Promotor Leonarda Cohena i Ozzyja Osbournea gostuje u Zagrebu!

Steven Machat ugledni je glazbeni promotor, odvjetnik i menadžer glazbenika poput Leonarda Cohena, Genesisa, Ozzyja Osbournea i ELO-a.

Steven Machat bit će gost Hrvatskog društva skladatelja u čijoj će dvorani, u utorak, 23. veljače u 18 sati, održati besplatno predavanje.

LUDA ROKERSKA OBITELJ: Ozzy Osbourne dronom špijunira susjede

Machatovo predavanje namijenjeno je svim zainteresiranim glazbenicima i autorima, pogotovo onima mlađe generacije koji tek ulaze u labirint glazbene industrije. Uz savjete i iskustva iz svoje dugogodišnje karijere, Machat će sa zagrebačkom publikom podijeliti i brojne anegdote s nekim od najvećih imena rock and rolla.

Steven Machat je, uz svoj doprinos glazbenoj industriji, sudjelovao i u projektima vezanim uz kazalište i filmsku industriju (predstave Elvis, Private LivesElizabeth Taylor, Flashdance, Streetfighter i Judge Dredd), a bio je i producent nagrađenog dokumentarca Bird on a Wire o turneji Leonarda Cohena.

Trenutno surađuje sa zagrebačkim bendom The Answer s kojima planira objavljivanje albuma i njihov proboj na međunarodno tržište.

Predavanje Stevena Machata održat će se u utorak, 23. veljače u 18 sati u dvorani Hrvatskog društva skladatelja (Berislavićeva 9) – predavanje će se održati na engleskom jeziku, a ulaz je besplatan!

 

HDS/Hot.hr

Povratak na Net.hr