ZA SNIMANJE SPOTA

BANDIĆ DONIRAO 10.000 KUNA – NINI KRALJIĆ! Pjevačica je novac sama tražila; ‘Njezin etno projekt promiče kulturnu baštinu…’

Nakon drame na Dori i nesuđene pobjede koja joj izmakla za dlaku, razočaranu pjevačicu pokušava utješiti i sam gradonačelnik

Ovogodišnja Dora ostala je u znaku ogorčene Nine Kraljić (28), izvođačice koja je sa svojom pjesmom “Rijeka” završila kao drugoplasirana, unatoč tomu što je danima razvaljivala na kladionicama kao uvjerljiva favoritkinja za pobjedu.

Izabranoj Albini Grčić (22) jedina je odbila čestitati na pobjedi, a kovala je i teorije urote prema kojima je sve bilo namješteno jer se za nju nije moglo glasovati. Nakon što je cijelu Hrvatsku okrenula protiv sebe, naprasno je ugasila sve svoje profile na društvenim mrežama.

Ipak, sada je dobila barem malenu zadovoljštinu u obliku donacije u iznosu od 10.000 kuna, koje joj je dodijelio – Milan Bandić (65). Prema zaključku od 27. siječnja, koji je potpisao gradonačelnik Zagreba, Nini Kraljić, odnosno tvrtki Romulić d.o.o., odobreno je 10.000 kuna donacije iz proračuna Grada Zagreba.

NINA KRALJIĆ DANIMA SE ŽALI DA GLEDATELJI ZA NJU NISU MOGLI GLASATI: Evo što kaže operater

Milan BandićFoto: Goran Stanzl/PIXSELL

Promiče hrvatsku kulturnu baštinu

Kako doznaje Jutarnji list, sufinanciranje je 28-godišnja pjevačica zatražila osobno, i to za svoj “etno projekt”. Dobiveni novac Kraljić će iskoristiti za financiranje skorašnjega snimanja spota za pjesmu “Rijeka”.

“Izvješćujemo vas kako je slijedom zamolbe navedene glazbenice Gradski ured za kulturu sufinancirao taj etno projekt”, potvrdila je pročelnica Gradskog ureda za kulturu Milana Vuković Runjić. Riječ je, kako je objasnila, o unikatnom projektu nagrađivane glazbenice koji njeguje i promiče hrvatsku kulturnu baštinu kroz etno elemente u zvuku i glazbi.

NINA KRALJIĆ SE OPET JAVILA, TVRDI DA JE ŽRTVA JAVNOG LINČA: ‘Ne sviđa mi se pjesma ‘Tick Tock’ i gotovo’; ekipa u komentarima i dalje kritična

Milana Vuković RunjićFoto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Spot će se snimati na planini?

Vuković Runjić također je istaknula da će 10.000 kuna biti uzeto iz plana sredstava za financiranje javnih potreba u kulturi Grada Zagreba za 2021. godinu. Za Jutarnji list je sve komentirao i Mario Romulić iz tvrtke Romulić d.o.o., koja će producirati spot.

“Cijeli je projekt još u fazi planiranja. Ideja je da Nina i njezin bend budu u planinama, no kako će sve izgledati u konačnici, još ovisi i o sponzorima. Nina mi je rekla da dio sredstava stiže od Grada Zagreba, no ne mogu govoriti o financiranju jer je zadatak moje tvrtke sama produkcija projekta i nemamo veze s financijskim planom”, pojasnio je Romulić.

Povratak na Net.hr