Zaz u Zagrebu–rasprodano, traži se veća dvorana!

Isabelle Geoffroy, poznatija kao Zaz, svojom glazbom osvojila je svijet, ali i hrvatsku publiku, što dokazuje informacija da je njezin zagrebački koncert – rasprodan.

9.3.2012.
11:58
VOYO logo

Zaz je u manje od dvije godine postala ikonom današnjeg europskog zvuka, njezin koncert u Zagrebu rasprodan je u četiri tjedna, a prodaja njezina dva albuma svakim danom je sve veća.

Francuska pjevačica i kantautorica proslavila se hitom Je Veux, no s vremenom su i ostale pjesme s albuma, poput, La Fee, La Long de La Route, Les Passants osvojile radijski eter i publiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glazbeni miks jazza, šansone i gipsy swinga uz jedinstven glas osigurao joj je obožavatelje diljem svijeta i to različitog profila – od djece do starijih, od rappera do jazzera, a svi oni okupit će se i na zagrebačkom koncertu.

Glazbeni počeci Zaz obilježeni su pjevanjem po pariškim ulicama, dok u proljeće 2010. godine konačno privlači pažnju kritike i publike te postaje internacionalni hit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je studijski album Zaz pokorio ljestvice prodaje i u našoj zemlji, Zaz se našla u društvu najprodavanijih izvođača poput Adele, 2Cellos, Lady Gage, a ona sama postala je najbolji francuski izvozni proizvod te svojevrsna ambasadorica francuske kulture i jezika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon odličnog uspjeha prvog albuma, nedavno je izašao i live album s bogate koncertne turneje pod nazivom Sans Tsu Tsou.

Zbog interesa koji vlada za koncertom Zaz i radi se na tome da se koncert preseli u dvoranu većeg kapaciteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo