NOĆ KATASTROFE

ŽIVU JE POKOPALI: Na Oscarima se dogodio još jedan nevjerojatan gaf: ‘Živa sam i zdrava!’

Ovogodišnja dodjela Oscara nije prošla bez problema, a što vrijeme više odmiče, to na vidjelo dolazi sve više pogrešaka.

Ovu dodjelu Oscara mnogi će pamtiti po nevjerojatnom gafu kada je proglašen pogrešan dobitnik. No, to nije najgore što se dogodilo…

OSCARI 2017.: Kakav gaf! Zabunom proglasili ‘La La Land’ najboljim filmom – Oscara ipak dobio ‘Moonlight’

Tijekom prisjećanja kostimografkinje Janet Patterson koja je preminula, dogodila se nezamisliva pogreška. Jennifer Aniston je čitala dirljive riječi o pokojnici, a na ekranu se vrtjela fotografija druge žene, Jan Chapman, koja je još k tome živa.

Australska filmska producentica koja je slučajno ‘pokopana’ izjavila je da ju je zabuna uznemirila, pogotovo zato što su ona i preminula Janet bile prijateljice.

“Potreslo me što su koristili moju fotografiju umjesto fotografije moje prijateljice i dugogodišnje suradnice Janet Patterson”, izjavila je Chapman za Variety, piše Time.

“Kontaktirala sam njezinu agenciju kako bih provjerila fotografije koje će koristiti na Oscarima i shvatila sam da im je rečeno da se Akademija za sve pobrinula”, napisala je producentica u e-mailu Vanity Fairu.

Poručila je da je Patterson bila “velika ljepotica, četiri puta nominirana za Oscar” te kako je “vrlo razočaravajuće” što nitko nije primijetio pogrešku.

“Živa sam i zdrava te aktivna kao producentica”, zaključila je Chapman.

Janet Patterson je preminula u listopadu 2016. godine. Radila je na brojnim filmovima, kao što su Portret dame, Oscar i Lucinda te Piano, na kojem je radila s Jan.

Povratak na Net.hr