Vrckava Hrvatica zvijezda njemačkog Big Brothera

Ingrid Pavić je vrckava Hrvatica, po zanimanju frizerka iz Münchena, koja se bavi manekenstvom i puno vremena i novaca ulaže u svoj izgled. Trenutno je u kući njemačke inačice Big Brothera i svojom pojavom uveseljava milijune Nijemaca pred malim ekranima.

Da je simpatična njemačkom gledateljstvu, 25-godišnja Ingrid još je jednom potvrdila svojim ostankom u BB kući. Kako piše Slobodna Dalmacija, zahvaljujući glasovima publike bujna je Ingrid izborila ostanak u showu.

Ono što je očito, jest da je Ingrid velika ljubiteljica plastičnih operacija. Tako je silikone u usnicama dala ugrađivati pred kamerama.

arti-201101030288006Njemački su je mediji u nekoliko navrata pokušali spojiti s Hrvaticom Davorkom Tovilo, splitskom manekenkom koju su neki mediji svojedobno prozvali njemačka Simona Gotovac. Kako je ona česta gošća njemačkih tabloida, neki su tamošnji mediji uspjeli ugostiti Ingrid i Davorku u zajedničkoj TV emisiji.

Pokazalo se da dvije dame istih korijena zajedno baš i ne funkcioniraju. Ne podnose se zbog djelomično različita svjetonazora. Davorka Ingrid kritizira zbog njezine izravnosti i savjetuje joj da promijeni izgled i ponašanje na sceni, da bude suzdržanija u komunikaciji.

‘Tako je hvalisava, razmažena, a ponekad i dezorijentirana’, ismijala je jednom Ingrid Davorku i time zadobila medijsku pozornost na njemačkoj show sceni.

Koliko će dugo medijska pažnja biti usmjerena na Ingrid saznati ćemo kada ova mlada frizerka napusti BB show.

Vezani članci:

arti-201101030288006

Povratak na Net.hr