VIDEO: S nekoliko kilograma više i dužom kosom izgleda neprepoznatljivo

Holivudski ljepotan Christian Bale za novu se ulogu u filmu American Hustle, redatelja Davida O. Russella udebljao te pustio kusu, bradu i brkove. Izgleda jedva prepoznatljivo.

Za potrebe novog filma, glumac Christian Bale opet je drastično promijenio svoj izgled. U novom filmu American Hustle redatelja Davida O. Russella slavni ljepotan glumi Irvinga Rosenfela i za potrebe uloge je pustio kosu, bradu, brkove, a dobio je i nekoliko kilograma.

Već je nekoliko puta zahvaljujući ulogama Christian Bale svojim transformacijama privukao pažnju. Za uloge u filmovima The Machinist i Rescue Dawn drastično je smršavio.

U filmu American Hustle folirant Irving Rosenfel (Christian Bale) prisiljen je raditi za FBI agenta Richiea DiMasoa kojeg glumi Bradley Cooper i koji je u potrazi za velikom prijevarom koju bi razotkrio kako bi potvrdio svoj status u karijeri.

Pored njih dvojice u filmu glumi i Jennifer Lawrence te Robert De Niro, a premijera filma se predviđa 13. prosinca u Americi te 20. prosinca u Velikoj Britaniji.

//www.youtube.com/embed/QhB6o3Dtwjs

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr