VIDEO: Prva scena iz 3D spektakla Carstvo Velikog Oza

Samo na portalu Net.hr pogledajte prvu dostupnu scenu iz nadolazećeg avanturističkog 3D spektakla Carstvo Velikog Oza!

Redatelj originalne Spider-Man trilogije, Sam Raimi te genijalna glumačka postava koju predvode James Franco (127 sati), Mila Kunis (Crni labud), Michelle Williams (Moj tjedan s Marilyn) i Rachel Weisz (Brižni vrtlar) udružuju snage i direktno iz studija Walt Disney Pictures donose nam najnoviji avanturistički 3D spektakl – Carstvo Velikog Oza!

Samo na portalu Net.hr pogledajte prvu dostupnu scenu iz filma koja otkriva raskoš produkcije, ali i činjenicu da se radi o pravoj humorističnoj avanturi.

Da je riječ o velikom filmu potvrđuju činjenice da je James Franco morao postati pravi mađioničar kako bi što bolje odglumio ulogu čarobnjaka Oscara Diggsa koji (ne)sretnom igrom slučaja završi u prekrasnoj zemlji Oz kao i to da je super-popularna pjevačica Mariah Carey samo za film snimila svoj novi single Almost Home koji je ovoga tjedna službeno i objavljen.

Film Carstvo Velikog Oza u hrvatska kina stiže 7. ožujka, dan prije nego što će zaigrati u američkim kinima. Osim u multipleksima Cineplexx i CineStar, film Carstvo Velikog Oza prikazivat će se i u zagrebačkom IMAX kinu.

Sinopsis:

Nakon što Oscar Diggs (James Franco), mađioničar iz cirkusa upitnog morala, igrom slučaja iz prašnjavog Kanzasa dođe u čudesnu zemlju Oz u prvi mah pomisli da je osvojio jackpot budući mu slava i bogatstvo stoje pred nosom… Sve dok ne upozna tri vještice: Theodoru (Mila Kunis), Evanoru (Rachel Weisz) i Glindu (Michelle Williams) koje nikako nisu uvjerene da je upravo Oscar čarobnjak kojeg su svi čekali.

Nevoljko uvučen u problem epskih proporcija koji ima veze s carstvom Oza i njegovim stanovnicima, Oscar će morati otkriti tko je dobar, a tko zao prije nego bude prekasno. Koristeći svoje magične trikove – i uz malu pomoć čarobiranja – Oscar sebe neće pretvoriti samo u velikog i moćnog čarobnjaka, već i u bolju osobu.

Povratak na Net.hr