VIDEO: Pogledajte trailer za prvi hrvatski 3D film

Nakon Avatara stiže i prvi hrvatski film u 3D tehnici -riječ je o komediji Smash! redatelja Zvonimira Mikšića u kojem glume voditeljica Iva Šulentić, kao i zvijezde Zabranjene ljubavi Anita Berisha, Zoran Pribičević i Mario Valentić.

Smash! je u potpunosti snimljen u virtualnom studiju, a koji prati dvije najbolje prijateljice odbojkašice (Iva Šulentić i Anita Berisha) koje pokušavaju spasiti svoj klub od propasti tako da se prijave na turnir u odbojci na pijesku.

Redatelj filma Zvonimir Mikšić otkriva kako je na snimanju filma trajalo četiri dana i da je bilo jako veselo.

“Zanimljivo je i da je to film o odbojci, a da većinu vremena glumci uopće nemaju loptu, već glume da je lopta tu. Ona je naime kasnije dodana kompjuterski. Inače film izgleda kao video igra, tema je univerzalna, pa se može lako razumijeti svugdje, a film je i rađen kako bi se distribuirao u cijelom svijetu. Njegova prvenstvena namjera je da zabavi gledatelja, pa se može i reći da film ima Baywatch radnju”, otkrio je Mikšić.

Inače u filmu se pojavljuje i fotograf Damir Hoyka koji ‘glumi’ sebe.

DVD, Blu-ray i video-on-demand 2D vezije filma već se nalaze u američkoj distribuciji, a u hrvatska kina bi i 2D i 3D verzija trebala doći poslije četvrtog mjeseca.

Povratak na Net.hr