U stalnoj su opasnosti za zivot, ali jedan detalj im se ne smije dogoditi

One su zene ratnice, spas covjecanstva je u njihovim rukama, u svakom trenutku se bore za vlastiti zivot, no ima jedna stvar koju, bez obzira na sve, si nisu htjele dozvoliti.

Neki od najomiljenijih zenskih likova s velikih i malih ekrana su borbene zene koje se ne predaju olako. O njima ovisi sudbina naroda, covjecanstva, prijatelja ili svemira. U svakom trenutku se bore za svoj zivot, a zive u nehumanim i teskim uvjetima. No, niti u jednom trenutku, naime, nisu zaboravile obrijati pazuhe.

Neke bi prezivjele zrtve avionske nesrece, zatocene na pustom otokom, mozda zaboravile obrijati, ali ne i Kate Austen (Evangeline Lilly).

Kao politicki zatvorenik, Evey je bila podvrgnuta mucenjima zbog informacija. Ali, nekako, cak i tijesnoj celiji, Evey uspijeva odrzati svoje pazuhe bez ijedne dlacice.

Ona je hrabra i vjerna svom integritetu, a uz to i vrhunski rukuje lukom i strijelom. Katniss (Jennifer Lawrence) je prisiljena se pripremiti za borbu do smrti, ali nista prije brzog brijanja pazuha.

Maggie (Lauren Cohan) je, doslovno, u svakom trenutku spremna je boriti se za svoj zivot. Nju, kao i sve njezine prijatelje, zombiji napadaju od jutro do sutra, ali nema niceg boljeg da ih podsjeti na jedan bolji svijet, od obrijanih pazuha.

Ogromni, odvratni vanzemaljac terorizira Ripley (Sigourney Weaver), koja je prisiljena bjezati u strahu za svoj zivot. Ali, nista od toga ne bi bilo moguce da si Ripley nije uzela vremena i otklonila dlacice ispod ruku.

Povratak na Net.hr