TV-voditelj priznao da je ugušio bolesnog ljubavnika

Britanski voditelj Ray Gosling priznao je u BBC-jevoj emisiji kako je prije nekoliko godina ubio svog ljubavnika koji je imao AIDS kako bi mu skratio muke.

“Ubio sam nekog. On je bio mlad momak, bio je moj ljubavnik i imao je AIDS”, rekao je 71-godišnji Gosling, koji je tijekom priznanja i zaplakao.

Gosling je otkrio i kako se ubojstvo dogodilo jednog vrućeg popodnevna u bolnici, nakon što je doktor rekao kako se više ništa ne može poduzeti.

“Rekao sam doktoru da nas malo ostavi same, a kad je izašao stavio sam mu jastuk preko glave i gušio ga dok nije umro. Kad je doktor došao rekao sam mu da je umro”, posvjedočio je Gosling, koji je objasnio kako je tajnu krio poprilično vremena.

Ustvrdio je i kako su se on i neimenovani ljubavnik dogovorili kako će mu on skratiti muke ako bolovi budu neizdrživi. A to se, kako objašnjava Ray, i dogodilo kada ga je odlučio ubiti.

“Strašno ga je boljelo, ja sam bio tamo i vidio sam. To te totalno ubije u pojam. Kada nekog voliš teško je gledati kako pati”, zaključio je.

No, policija baš i nema toliko razumijevanja za ovo priznanje. Kako prenosi Times online, policija istražuje slučaj.

Povratak na Net.hr