Sevka piše pjesme, a Grašo radi na novom albumu

Domaće glazbene zvijezde odlučile su malo osvježiti svoje karijere, pa osim što rade na novim materijalima, okušat će se i u novim glazbenim područjima.

Severina Vučković kojoj pisanje pjesama nije strano, sprema se napraviti svoj novi hit.

”Đorđe Novković me potaknuo da sama pišem i napisala sam Mili moj, Prijateljice, Pogled ispod obrva… To isto radi i Goran Bregović pa mi je postavio uvjet da neće pisati dok ja ne počnem pisati. Tako već imam nekih ideja za novi album”, otkrila je za Večernji list splitska pjevačica.

Nešto ozbiljnijeg pisanja pjesama i glazbe primio se i Goran Karan, koji s Nenadom Ninčevićem radi na mjuziklu u kojem će nastupiti brojne dalmatinske glazbene zvijezde poput Severine, Vinka Coce i Tedija Spalata.

”Nenad Ninčević i ja napisali smo Našu bijelu štoriju čija će premijera biti u lipnju, na 50. obljetnici Splitskog festivala”, otkrio je Karan za Večernji.

Petar Grašo nakon pet godina odlučio je snimiti novi album i zbog toga ide u Ameriku.

”U Americi ću završiti album pa idem na turneju. No trenutačno ne razmišljam o inozemnoj karijeri. Red je da uložim u sebe i odužim se svim ljudima koji me slušaju i kupuju moje ploče” rekao je Petar Grašo za Večernjak.

Povratak na Net.hr