ZASJALA NA FESTIVALU

SEKSI MONICA BELLUCI PLIJENILA PAŽNJU BUJNIM DEKOLTEOM: Prelijepa glumica u 53. godini mami uzdahe

Talijanska glumica u srijedu je nagrađena nagradom Donostia za doprinos kinematografiji u sklopu 65. Međunarodnog filma u španjolskome San Sebastianu.

Zanosna Monica Bellucci na društvenim je mrežama napisala da je iznimno počašćena nagradom koju joj je uručio kolega John Malkovich.

Riječ je o prestižnoj nagradi koju su prije nje dobile velike glumačke zvijezde poput Meryl Streep, Sophije Loren, Jean Moreau, Al Pacina, Johna Travolte i brojnih drugih. Prvi dobitnik počasne nagrade “Donostia” dodijeljene 1986. bio je Gregory Peck.

DEKOLTE DA BOLI GLAVA: Kad je prelijepa Monica Bellucci ušla u prostoriju, svima je ispala vilica do poda

Lijepa talijanska glumica na pozornici se pojavila u haljini modne kuće Valentino boje breskve.

“Počašćena sam”, rekla je na konferenciji za novinare, dodavši da “mora još puno učiti”. Kazala je i da još uvijek s jednakom strašću pristupa novim ulogama.

“Često su me tijekom karijere pitali u kolikoj je mjeri moj izgled važan za posao koji radim, a ja im uvijek odgovaram isto: kad je netko lijep može privući pozornost…, no ako tu nema još nečega, ostaje na tomu. Napunila sam 53 i još uvijek dobivam uloge… no nadam se da to nije zbog mojeg izgleda”, objasnila je glumica.

Povratak na Net.hr