Seinfeld se u novom showu sprda s mukama oženjenih

Novi show Jerryja Seinfelda Marriage Ref počinje se emitirati 14. ožujka na NBC-ju, a što možemo očekivati otkrio je Jerry glavom i bradom.

Nakon što se 1998. Seinfeld prestao snimati, Jerry Seinfeld držao se dalje od televizije, no čini se da je sada došlo vrijeme za njegov veliki povratak na male ekrane.

Show Marriage Raf, o kojem se počelo pisati početkom prošle godine, počet će se emitirati u ožujku, a Jerry Seinfeld je objasnio što publika otprilike može očekivati. Točnije, da se radi o kombinaciji reality showa i komedije u kojoj će se pojavljivati i poznate osobe.

I Jerry, koji je izvršni producent showa, dobit će svoje mjesto pred kamerama, i to kao član ‘žirija’.

Glavnu ulogu, i to kao natjecatelji, imat će supružnici koji imaju bizarne probleme. Poput para koji se ne može dogovoriti hoće li preparirati njihovog mrtvog psa, ili supružnika koji se svađaju jer muž parkira motor u dnevnoj sobi.

A već je najavljeno kako će u showu gostovati i Alec Baldwin, Tina Fey, Eva Longoria te Larry David, ali ne kao supružnici koji će se svađati, nego će njihov zadatak biti da presude koji je od partnera u pravu.

Onaj tko izgubi morat će partneru reći: “Ti si u pravu.”

Inspiraciju za show Jerry je dobio tijekom desetogodišnjeg braka s Jessicom Seinfeld.

Povratak na Net.hr