Zvijezda tvrdi da se razboljela jer nije smjela piti flaširanu vodu

Glumica Emma Watson je progovorila o svojim neugodnim iskustvima za vrijeme snimanja filma Noah.

Zvijezda filmova o Harryju Potteru, Emma Watson, otkrila je da joj je bilo zlo tijekom snimanja njenog posljednjeg filma Noah, jer je redatelj filma Darren Aronofsky zabranio korištenje vode u boci na setu.

Glumica se osjećala iscrpljeno i bila je u bunilu, kaže, jer je bila prisiljena piti ustajalu vodu. Redatelj filma Noah je zabranio flaširanu vodu jer je želio na setu promovirati ekološku osvještenost te svima prenijeti tu poruku.

‘Sve što smo koristili moralo je biti reciklirano ili za recikliranje. Ne imati bocu vode na setu u pet sati ujutro – kad si iscrpljen i u bunilu – nije bilo idealno’, požalila se glumica.

‘Jedno jutro sam bila toliko umorna… Uzela sam šalicu iz svoje prikolice i popila ustajalu vodu. I tako tri mjeseca. Bila sam tako bolesna…’, objasnila je.

23-godišnjoj ljepotici je bilo toliko zlo da je tražila slobodno, međutim, nije naišla na razumijevanje redatelja. Umjesto suosjećanja, od njega je dobila savjet da bolest iskoristi kao prednost za snimanje filma.

‘Rekla sam redatelju: ‘Darren, mislim da ne mogu odraditi ovo, zaista sam bolesna’, a on mi je odgovorio da to iskoristim za snimanje scene. Na glas sam se pitala: ‘Šali li se on? On se šali, je li tako? Ali nastupila je tišina’, otkrila je Emma.

U biblijskom spektaklu Noah, čija se premijera očekuj 28. ožujka, uz Emmu glume još i Jennifer Connelly, Logan Lerman, Russell Crowe, Anthony Hopkins, Nick Nolte

//www.youtube.com/embed/6qmj5mhDwJQ

Povratak na Net.hr