Tijelo poznatog glumca pronađeno na dnu litice

Tijelo britanskog glumca Paula Bhattacharjeea pronađeno je u podnožju jedne litice tjedan dana nakon što je nestao iz kazališta u Londonu.

Paul Bhattacharjee, poznat po ulogama u filmu o Jamesu Bondu i seriji Eastenders, posljednji je put viđen u srijedu 10. srpnja kako nakon probe napušta kazalište Royal Court na trgu Solane u Londonu.

Rečeno je da je 53-godišnjak te večeri bio odlično raspoložen, no nakon što je oko 21 sat poslao svojoj djevojci SMS poruku, više ga nitko nije vidio, te prijavljen njegov nestanak.

Tjedan dana kasnije tijelo preminulog glumca pronađeno je blizu litice Splash Point u istočnom Sussexu. Istoga dana tijelo je identificirano, te su o smrti obaviješteni njegovi bližnji.

Smrt glumca ne vodi se kao sumnjiva. Rodbina se svakog dana molila za njegov povratak, kao i njegov 24-godišnji sin, koji je nakon nestanka bio potpuno izvan sebe.

‘Imao je uspješnu glumačku karijeru i činilo se kao da je sve u redu. Posljednji put kad sam ga vidjela bio je dobro. Koliko sam upućena, ne mogu reći da s njim nešto nije bilo u redu’, izjavila je agentica preminulog glumca.

//www.youtube.com/embed/_yNntwSjOwo

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr