Rasturio box office

ODLIČNE VIJESTI: ‘Deadpool’ dobiva nastavak, objavljen i novi glumac

Iznimno kvalitetna medijska kampanja za Deadpoola polučila je velike rezultate – film je ‘razbio’ rekorde zarade, a najavljeno je i snimanje nastavka.

Film o pričljivom plaćeniku Deadpoolu oborio je mnoge rekorde zarade i došao na prvo mjesto box officea, a stiže još dobrih vijesti.

OBORIO REKORDE: ‘Deadpool’ preko vikenda zaradio neočekivanih 135 milijuna dolara

Studio 20th Century Fox, koji stoji iza Deadpoola, je ponukan izvrsnom zaradom, već odobrio snimanje nastavka filma o nekonvencionalnom junaku.

Scenaristi prvog dijela, Rhett Reese i Paul Wernick, već su rekli da su krenuli s pisanjem nastavka. A kako je Ryan Reynolds u nekoliko navrata izjavio da će drage volje nastupiti u nastavku, u stvari se samo čeka potvrda od redatelja, pa da film dobije pravo zeleno svjetlo.

MUKE PO DEADPOOLU: “U jednom sam se danu seksao više nego u cijeloj godini!”

Uz te odlične vijesti, poprilično je dobra i vijest da je Stephen Lang, vrstan karakterni glumac, na svojem profilu na Twitteru najavio da bio on možda mogao biti mutant Cable (pravim imenom Nathan Dayspring Askani’son Summers) . Spomenuti lik dolazi iz jednog od najpopularnijih serijala o Deadpoolu, Cable & Deadpool.

Osim te slike, poznati glumac je postavio još i ovu.

Povratak na Net.hr