ISPLATILO SE ČEKANJE

NAJVEĆA TAJNA NOVIH ‘RATOVA ZVIJEZDA’: Fanovi otkrili detalj koji je većini ljudi promaknuo

Izgleda da se pomno praćenje natpisa nakon filma isplatilo fanovima jer su uspjeli otkriti detalj koji je većina propustila.

Strpljiva publika koje je ostala u kinu nakon završetka filma ‘Posljednji Jedi’ vidjela je da je glumcu Marku Hamillu, koji tumači ulogu Lukea Skywalkera, pripisana još jedna uloga. Drugi lik kojeg tumači zove se Dobbu Scay, a otkad je publika to primijetila, danonoćno pokušava saznati koji je to točno lik. Za sada se zna samo da je vjerojatno jedan od brojnih CGI likova, ali niti sam Mark Hamill ne želi reći o kojem je točno liku riječ.

Glumac je osim po ulozi u ‘Ratovima zvijezda’ poznat i po mnogobrojnim angažmanima u kojima daje glas animiranim likovima, a njegova najpoznatija takva uloga je svakako ona Jokera u crtićima o Batmanu. Publika zato vjeruje da će teško prepoznati glumca zbog njegove moći preobrazbe glasa, no svejedno ne odustaju. Hamill je o dodatnoj ulozi rekao samo: ‘Ne znam o čemu pričate. Neću vam reći. Volim biti tajanstven’.

Vjeruje se da Hamill daje glas jednom od šarolikih likova u svemirskom kasinu koji posjete junaci ‘Posljednjeg Jedija’, no kako je tamo oko 200 jedinstvenih likova, fanovi će imati vrlo težak posao ako žele pronaći Hamilla. Na Twitteru je prava lavina znatiželjnih korisnika, od kojih će neki ponovno gledati film samo kako bi pokušali identificirati svojeg ljubimca.

 

Povratak na Net.hr