‘Mrtav pijan sam snimao Harryja Pottera!’

Britanski glumac Daniel Radcliffe u svom posljednjem intervjuu priznao je zapanjujuću činjenicu, a to je da je tijekom snimanja nekih scena za Harryja Pottera bio pijan!

Daniel Radcliffe, koji se proslavio glavnom ulogom u filmovima o malom čarobnjaku, priznao je da, kada je proslavio svoj 18. rođendan, do kasno u noć bio budan i pio alkoholna pića, zbog čega je na snimanja često dolazio pijan.

Danas 22-godišnji glumac priznaje da se teško nosio s pritiskom i slavom, kao i da je malo nedostajali da si uništi život kada se tijekom snimanja filma Harry Potter i princ miješane krvi odao alkoholu.

‘Sklon sam ovisnostima. To je bio problem. Ljudi s takvim problemima nerijetko ih skrivaju. Bilo je loše, ne želim ulaziti u detalje, ali stvarno sam svakodnevno mnogo pio, odnosno svake noći. Iskreno mogu reći da nisam pio na setu, ali sam na snimanja dolazio pijan. imao sam mrtav pogled’, objasnio je britanski glumac.

Iako, kako je priznao, nikada nije pio na samom snimanju, njegov je problem s alkoholom imao jak utjecaj na njega i činio ga ‘tupim’. Daniel je tako nedavno priznao da je nakon gotovo svakog puta što bi se napio na zabavama gubio svijest te da je bio zabrinut zbog svog ponašanja, zbog čega je kasnije, kada bi osjetio potrebu za alkoholom, ostajao doma i pio viski.

Kada je shvatio da se mora promijeniti, Radcliffe je prestao piti i od kolovoza 2010. godine nije popio ni kap alkohola. ‘Morate promijeniti nešto ili se predati toj sramoti. ja sam izabrao ovo prvo’, pohvalio se glumac.

Radcliffe je nedavno dobio pozitivne kritike na račun njegovih kazališnih predstava, a ovih dana promovira film Žena u crnom, što je ujedno njegov prvi film nakon Harryja Pottera.

Povratak na Net.hr