banner

'SVE JE MOGUĆE'

MARY POPPINS SE VRAĆA U NAJBAJKOVITIJEM DISNEYJEVOM TRAILERU: Tragedija je otvorila jednu sasvim novu priču

Pogođeni osobnim gubicima, brat i sestra su se promijenili, a dadilja se vraća ne bi li pomogla njegovo troje djece, ali i njima

Disney nam donosi nastavak voljenog mjuzikla iz 1964. godine koji nam je ispričao priču o neobičnoj dadilji Mary Poppins, a temelji se na romanima P.L. Travers. Film je u produkciji Walta Disneya doživio ogroman uspjeh šezdesetih godina, a Julie Andrews je za ulogu Mary Poppins nagrađena Oscarom za najbolju glumicu.

Julie Andrews otkrila kako je skoro poginula snimajući kultnu scenu s kišobranom iz filma Mary Poppins

Film je dobio i Oscar za najbolju montažu, najbolju glazbu i najbolju pjesmu “Chim Chim Cher-ee”.

Najbolja dadilja u svemiru vraća se 19. prosinca ove godine pod nazivom ‘Povratak Mary Poppins’, a ovaj put život joj je udahnula Emily Blunt.

Veliki povratak

Radnja počinje 25 godina nakon originalnog filma, a Ben Whishaw i Emily Mortimer igraju odrasle Michaela i Jane Banks. Pogođeni osobnim gubicima, brat i sestra su se promijenili, a dadilja se vraća ne bi li pomogla njegovo troje djece, ali i njima.

SJEĆATE SE SABRINE, MALE VJEŠTICE? Vraća se u horor izdanju, a trailer će vam uništiti djetinjstvo

Od kombinacije igranog i animiranog filma nisu odustali ni u nastavku 54 godine kasnije, obojivši ga novim tehnološkim bojama koje su savršeno spojile čaroliju i šarm Londona u tridesetim godinama prošlog stoljeća.

Trailer je prepun magije i očaravajućih pejzaža, dok je na novim pjesmama radio višestruko nagrađivani skladatelj i tekstopisac Marc ShaimanScott Wittman, dobitnik nagrade Tony, bio je zadužen za nove verzije originalnih pjesama.

“Nothing is impossible, the word itself says ‘I’m possible’!”

 

 

 

 

 

Povratak na Net.hr