Kulenović najavio seksipilniji i rokerskiji Porin

Svečana dodjela diskografskih nagrada Porin, sada je definitivno, održat će se 15. svibnja u Biogradu, a kako otkriva Goran Kulenović bit će to Porin u sasvim novom izdanju.

Naime kako stoji u službenom priopćenju scenarist i redatelj priredbe Goran Kulenović je na tiskovnoj konferenciji u Biogradu najavio određene promjene.

“Ovogodišnji Porin bit će u odnosu na prethodne mladenačkiji, seksipilniji i rokerskiji”, najavio je Kulenović dok je scenograf priredbe Ivica Propadalo dodao kako će ‘nova verzija Porin statuete u skladu s tim biti crno-crvena.’.

Siniša Škarica je pak najavio za 22. ožujka objavljivanje imena laureata ovogodišnjih nagrada za životno djelo te za sam kraj mjeseca objavu nominacija za 17. nagradu Porin.

Definitivno su potvrđeni i ovogodišnji datumi održavanja 17. dodjele nagrade Porin: i to središnja dodjela diskografskih nagrada Porin održat će se 15. svibnja 2010. u Sportskoj dvorani u Biogradu, a 8. svibnja 2010. u Šibenskom narodnom kazalištu u Šibeniku bit će – Porin Classic : dodjela nagrada u kategorijama klasike i jazza.

Prethodni članci:

arti-201002250687006

Povratak na Net.hr