ZA SMIRENJE

HOLLYWOOD NA ALKOHOLU: U ovim filmskim scenama glumci su doista imali nekoliko promila viška u krvi

Jeste li primijetili neke od filmskih scena u kojima glumci piju ili glume da piju? E pa, u nekim od tih filmskih scena su zaista popili koju čašicu više.

Sigurno ste primijetili sve one scene u filmovima kada slavni glumci djeluju pijano. Ako ste mislili da su svaki put popili zato što to uloge od njih zahtijevaju, prevarili ste se, jer je bilo situacija u kojima su popili koju čašicu više da bi se lakše nosili sa spornom scenom.

Evo koji su to.

Margot Robbie u filmu ‘Vuk s Wall Streeta’

Slavna glumica Margot Robbie oduševila je producente filma kada je na audiciji za ulogu ošamarila Leonarda DiCaprija, iako to nije pisalo u scenariju. Kad je na red došla scena seksa postalo joj je još stresnije! Margot je tada morala potegnuti nekoliko čašica tekile jer u protivnom ne bi mogla ni progovoriti od treme.

Nicolas Cage u filmu ‘Leaving Las Vegas’

Cage glumi Bena Sandersona, scenarista čije samodestruktivno ponašanje dovodi do toga da je sve izgubio. Film se bavi njegovim odnosom sa zlostavljanom prostitutkom u Las Vegasu, u koji se preselio s namjerom da se opija sve dok ne umre. Cage se brižljivo pripremao za ovu ulogu, mjesecima pijući i snimajući samoga sebe u takvim stanjima, a za tu je ulogu dobio Oscara i Zlatni globus.

Neve Campbell, Denise Richards i Matt Dillon u filmu ‘Divlja igra’

Ovog erotskog trilera iz 1998. mnogi se sjećaju zbog vrućih scena Neve Campbell i Denise Richards u bazenu. Ipak, u filmu koji se bavi ubojstvima, zapletima i obmanama, najnapetije postaje kada se pojavi treća osoba i nastane ljubavni trokut. Upravo te sceni bile su problematične i za glumice Neve Campbell i Denise Richards, pa su se morale svojski potruditi u seksi scenama s Mattom Dillonom. Kamera je u sceni snimila šampanjac, ali je prije njega bilo i drugih pića za kojima su djevojke posegnule kako bi se opustile.

Natalie Portman i Mila Kunis u filmu ‘Crni labud’

Kad je na red došla scena seksa, Mila Kunis i Natalie Portman opustile su se tako što su popile nekoliko čašica alkoholnog pića. Kunisova je tvrdila da je u pitanju bio Jim Beam, dok ostatak ekipe tvrdi da su djevojke strusile tekilu…

Robert Shaw u filmu ‘Ralje’

Shaw je uvjerio redatelja Spielberga da mu osigura dovoljno pića prije nekih zahtjevnih scena. Ovaj mu je tu želju ispunio i više nego što je trebao pa se na kraju Shaw onesvijestio od previše alkohola. Sljedećeg je dana bio vrlo mamuran, ali je sve snimljeno ispalo fantastično.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr