FOTO: Konačno je došao i ovaj veliki trenutak za slavnog glumca

Američki glumac Matthew McConaughey, zvijezda filma Interstellar i dobitnik Oscara za ulogu u filmu Dobri dileri iz Dallasa, dobio je u ponedjeljak svoju zvijezdu na Šetalištu slavnih u Hollywoodu.

“Ovo je poseban dan. Ovo je velik trenutak za moju karijeru i moju obitelj”, rekao je Teksašanin u društvu svoje supruge, Brazilke Camile Alves i njihovo troje djece.

Novu zvijezdu s njim su proslavili i producent Don Phillips, s kojim radi od početka karijere, i redatelj filma Interstellar Christopher Nolan. “Matthew se trudio više od bilo koga i zaslužio je ovu nagradu”, rekao je redatelj, autor trilogije filmova o Batmanu.

Na proslavi ispred muzeja voštanih figura bile su i njegove partnerice iz Interstellara Anne Hathaway i Jessica Chastain, ali i brojni obožavatelji 45-godišnjega glumca.

Glumac koji je većinu karijere bio poznat po ulogama ljepotana i pametnjakovića u komedijama, napravio je radikalan zaokret u karijeri prihvativši uloge u filmovima Mud i Magic Mike snimljenim 2012. godine, nakon kojih je postao jedan od najtraženijih hollywoodskih glumaca.

“Snimanjem filmova puno sam dobio i zahvaljujući njima doživio sam snove za koje nisam ni znao da postoje i koje nastavljam stvarati”, rekao je McConaughey dodajući kako se nada da će moći i dalje ‘pripovijedati sjajne priče’.

Povratak na Net.hr