JESU LI PRETJERALI?

FILM O HARRYJU I MEGHAN ZABRINUO KRALJEVSKU OBITELJ: Par se pojavljuje bez odjeće i seksa se pred kamerama

Amerikanci koji su pogledali film na društvenim su mrežama scene seksa ipak opisali “blagima”

Uoči kraljevskog vjenčanja ove subote, izašao je igrani film Harry i Meghan: Kraljevska romansa, koji zorno prikazuje odnos princa Harryja i bivše glumice Meghan Markle. Američka ga je publika već imala prilike gledati u nedjelju, a večeras će napuniti i britanska kina. Budući da se u filmu nalazi nekoliko scena seksa između budućih supružnika, redatelj je filma Menhaj Huda (51) rekao da su dužnosnici Buckinghamske palače navodno “ozbiljno zabrinuti” zbog toga.

Nakon što princ izvadi prsten i zaprosi Meghan, par se prepušta strastima. “Ne treba mi život da budem ova savršena kraljevska figura, nego da budem s tobom”, kaže Harry i tada se oboje pojavljuju bez odjeće. No, Amerikanci koji su pogledali film na društvenim su mrežama scene seksa ipak opisali “blagima”.

GOLE FOTKE MEGHAN MARKLE PROCURILE NA INTERNET: Kraljica Elizabeta će propasti u zemlju od srama

Harryja je utjelovio Murray Fraser, koji mu doista neodoljivo nalikuje, a glumica Parisa Fitz-Henley postala je buduća princeza Meghan.

Film je stajao više od 20 milijuna kuna, a radila ga je produkcijska kuća Lifetime, koja je 2010. snimila film William & Catherine: Kraljevska romansa, posvećen starijem bratu Williamu i Kate Middleton.

Povratak na Net.hr