ODGOVORILA NA PROZIVKE

FANOVI OVO NE MOGU OPROSTITI J.K.ROWLING: Otkrivena velika greška u filmu ‘Fantastične zvijeri i gdje ih naći’

Film koji posljednjih dana osvaja domaća i strana kina sadrži jednu veliku grešku!

Film ‘Fantastične zvijeri i gdje ih naći’ s Eddijem Redmayneom u glavnoj ulozi već je osvojio publiku diljem svijeta, ali neki od okorjelih obožavatelja originalnog serijala nisu zadovoljni ključnim dijelom priče.

RADOST ZA OBOŽAVATELJE HARRYJA POTTERA: Izašao novi trailer za Čudesne zvijeri i gdje ih naći

Radnja filma smještena je u New York 1926. godine, a glavni lik filma je čarobnjak Newt Scamander, koji po cijelom svijetu istražuje i popisuje magične zvijeri.

Sporni detalj filma je taj što Newt u filmu priznaje da je izbačen iz Hogwartsa, ali je ipak zadržao svoj čarobni štapić, putuje i bavi se magijom te čak radi i za Ministarstvo magije.

Oni koji su pažljivo gledali filmove o Harryju Potteru znaju da se svi koji su izbačeni iz Hogwartsa ne mogu baviti magijom i da njihovi čarobni štapići moraju biti polomljeni.

“Kako je moguće da Newt i dalje ima svoj štapić”, pitali su obožavatelji J.K. Rowling na Twitteru. Spisateljica nije direktno odgovorila na pitanje, budući da je već ranije najavila da neke od detalja neće otkrivati jer serijal obuhvaća još četiri filma, ali je kratko objasnila da nije greška u pitanju.

“Sve će biti otkriveno. Vjerujte mi”, odgovorila je Rowling.

Povratak na Net.hr