Borisu Novkoviću ispunjena želja stara 20 godina

I Bee, Boris Novković, Kim Verson i Bojan Jambrošić, Jasmin Stavros, Remi iz grupe Elemental, Antonija Šola i Maja Šuput došle su na slavlje najpopularnije glazbene emisije u radijskom eteru.

arti-201107270902006Voditelj Narodnog radija Dalibor Petko sa svojom ekipom, naime, napravio je dostojan oproštaj od treće sezone showa, izdvojivši neke od najboljih trenutaka u posljednjih 300 emisija.

Antonija Šola pekla je tortu, Bojan Jambrošić dobio zabavu iznenađenja za svoj 25. rođendan, a Borisu Novkoviću ispunila se želja da nakon 20 godina ponovno susretne Tajči. Sinčić Ivane Banfić dao je prvi intervju upravo Glazbenom showu, Kim i Bojan svoju su profesionalnu karijeru počeli na Narodnom radiju, Stavros je sa Slavonskim lolama dogovorio duet u emisiji, a Maja Šuput jedina natjerala Petka da s njom zapjeva.

Slavljenička emisija protekla je u ležernu tonu. Dok su se pjevačice u studiju Narodnog radija natjecale koja se bolje dotjerala za ljeto, dečki su donijeli darove. Jasmin Stavros darovao je domaći liker od maslina, a Boris je na dar donio knjigu Govor tišine, ujedno ekskluzivno otkrivši da će uskoro postati otac još jednog sinčića. 300. emisijom završila je treća sezona Glazbenog showa Dalibora Petka, a ekipa se u eter Narodnog radija vraća 1. rujna velikim koncertom Colonije i Slavonia banda.

Vezani članci:

arti-201107270902006

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr