Dva urnebesna filma – jedna luda kolekcija!

Dvije najuspješnije komedije u posljednjih nekoliko godina napokon su dostupne u jednom super izdanju!

22.12.2011.
17:30
VOYO logo

U velikim box-office hitovima redatelja Todda Phillipsa najbolji prijatelji Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) i Doug (Justin Bartha) planiraju momačku večer u Vegasu koju nikada neće zaboraviti. Kad bi se barem mogli sjetiti što se zbilja dogodilo...! A nakon toga čopor odlazi u Tajland na Stuovo vjenčanje gdje apsolutno sve krene u pogrešnom smjeru.

Oba DVD izdanja, osim samih filmova, sadržavaju i posebne dodatke od kojih svakako treba spomenuti urnebesne neuspješne scene sa snimanja te posebnu izvedbu pjesme Trojica najboljih prijatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, prava vrijednost ove kolekcije je set za mamurluk! U njemu se nalazi jednokratni fotoaparat, magnetski okvir za sliku Vašeg vlastitog čopora, check lista stvari koje morate obaviti prilikom svake dobre momačke večeri (otići u striptiz klub, nekoga poljubiti, slikati se s majmunom, obrijati glavu i slično) i jednokratke tetovaže!

Ako još uvijek ne znate što pokloniti svojoj rodbini ili prijateljima za nadolazeće blagdane – Mamurluk kolekcija može biti upravo ono što želite!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobitnik: Branko Popović

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo