Hot

SOLO ZA DAN ZALJUBLJENIH

CIGANOVIĆ U MIJAU IZDANJU ČESTITAO VALENTINOVO: Javila mu se ‘ljubomorna’ Mehunka, a morate vidjeti što je poručio Vlatki Pokos

Nakon izlaska iz kontroverznog realityja ‘Parovi’ društveni kroničar boravi kod prijatelja u Beogradu

Neven Ciganović pratiteljima na Instagramu čestitao je Valentinovo fotkama na kojima pozira u društvu starlete Zorice Dukić, s kojom je sudjelovao u srpskom realityju ‘Parovi.

“Mi smo samo divlji u srcu. Sretno Valentinovo svim sretnim i zaljubljenim ljudima”, poručio je 48-godišnji Cigi uz fotke.

NEVEN CIGANOVIĆ SE MALO POPEGLAO: ‘Koža mi je dosta stradala u reality showu, pa sam trebao pomlađivanje’

U komentarima su mu se javile prijateljice Snježana Mehun i Vlatka Pokos.

“Ljubice, sretan ti Dan ljubavi”, napisala mu je Pokos koja solira u Kanadi, a društveni kroničar joj je odgovorio: “Mačko moja, i tebi nek’ je sretan ovaj Dan ljubavi, uvijek ostajemo mi da se volimo između sebe”.

Snježana Mehun ili Pamela Anderson?

Snježana se nedavno zaručila za bečkog poduzetnika Franza Schillingera, a Cigiju je poručila da je ljubomorna na Zoricu s kojom je pozirao jer je mislila da je jedina žena u njegovu životu.

“Ne budi ljubomorna. Ja ovoj bar prsten nisam kupio”, odgovorio joj je. “Nije mi pravo samo da znaš! 25 godina je iza nas”, poručila mu je Mehun.

CIGANOVIĆ ISKRENO: ‘Imao sam grupni seks i bio sam na svingerskom partiju, a onda sam shvatio što volim najviše

Neven ju špotao što mu šalje poruke s Maldiva. “Predugo si bio na službenom putu, kaj da ti kažem. Čak te ne smeta više ni mojih 625 slika u badiću”, odgovorila mu je poduzetnica.

“A to si ti? Ja mislio Pamela Anderson ponovno počela snimati Baywatch”, komplimentirao joj je Cigi, a Snježana mu je poručila da se izvukao u velikom stilu i da se vrati u Hrvatsku.

Naime, društveni kroničar nakon izlaska iz ‘Parova’ boravi u Beogradu kod prijatelja, a uskoro bi trebao početi sa snimanjem projekta vezanog uz njegove estetske operacije.

Povratak na Net.hr