Hot

SVI PLAČU OD SMIJEHA

BIZARNA FOTOGRAFIJA KHLOE KARDASHIAN POSTALA PREDMET SPRDNJE: Ovoga puta ne radi se o nezgodi u Photoshopu

Nakon niza posprdnih komentara reality zvijezda oglasila se na Twitteru i objasnila zašto je tako ispala na fotografiji

Khloe Kardashian vlasnica je brenda traperica Good American, a na Instagramu često promovira komade iz novih kolekcija.

Ovih je dana na profilu brenda objavila fotografiju koja je nasmijala milijune ljudi, nakon čega se morala oglasiti na Twitteru.

VARAO JU JE DOK JE BILA TRUDNA, A SADA ŽELI JOŠ JEDNO DIJETE S NJIM: Khloe Kardashian i dalje planira budućnost s košarkašem

Na spornoj fotki Khloe nosi traperice brenda, no sva je pažnja usmjerena na njena golema stopala. Iako su svi pretpostavili da se radi o još jednoj Photoshop katastrofi sestara Kardashian, Khloe je to opovrgnula i objasnila o čemu se zapravo radi.

“Na nekoliko fotografija koje smo snimili koristili smo objektiv s efektom izduživanja, dakle što je objekt bliže kameri – više će se izdužiti. Zbog toga moja stopala i prsti izgledaju nevjerojatno dugo. Bez brige, još uvijek imam normalnu veličinu ruku i nogu”, napisala je na Twitteru.

KHLOE KARDASHIAN ŠOKIRALA FANOVE ‘NOVIM’ LICEM: ‘Toliko je uložila u to da izgleda poput svojih sestara, a sad izgleda grozno’

“Zar je netko stvarno mislio da su mi stopala ovolika? Tako izgledaju zbog kuta i objektiva. Osobno mi je ovaj efekt jako kul. Daje drugačiji izgled fotki pa ne izgleda isto poput drugih vizuala koje stalno viđam. Zadovoljna sam fotkama”, dodala je.

Povratak na Net.hr