Hot

PRILOŽIO JE DOKAZE

‘AKO STE FAN ‘PRIJATELJA’ OVO ĆE VAM UNIŠTITI ŽIVOT’: Frajer otkrio tik koji ima Jennifer Aniston i nikome nije jasno kako to nisu ranije skužili

Ogromni fan popularnog sitcoma uočio je da glumica ima neobičnu naviku prije izgovaranja šala koju više nećete moći zanemariti

Fanovi ‘Prijatelja’ tvrde da su im životi uništeni nakon što je viralni video razotkrio očigledni vokalni tik Jennifer Aniston.

Naime, jedan korisnik TikToka uočio je da bi glumica redovito pročistila grlo ili se nakašljala prije nego što bi izgovorila svoj tekst.

“Ono što ću sada reći uništit će vam živote, posebno ako ste veliki fan ‘Prijatelja’. Ako obožavate seriju, molim vas da nastavite skrolati jer ću vam uništiti život”, rekao je na početku videa.

JENNIFER ANISTON MEĐU NAJMOĆNIJE ŽENE SVIJETA SVRSTALA – SRBIJANSKU PREMIJERKU; Brzo je krenulo: ‘Sad sam sve vidio’

“Jennifer Aniston ima čudan vokalni tik na početku svake rečenice koju je izgovorila u seriji. Jako je specifično i teško zanemariti jednom kada to uočite”, dodao je.

Kao dokaz je priložio desetak scena iz serije u kojoj je glumila deset sezona. Baš kao što je rekao, Jennifer je imala naviku zakašljati se prije svog teksta ili posebno duhovite scene.

@cts.trphe

#stitch with @sheherzog I meeeeEEEAN come ON! #friends #rachel #HealthyCooking #ClassicCatch #fyp #foryoupage

♬ original sound – cts.trphe

Komentatori su mu poručili kako su i oni primijetili isti tik dok su gledali seriju.

ZVIJEZDA ‘PRIJATELJA’ PIŠE KNJIGU U KOJOJ ĆE OTKRITI PIKANTERIJE SA SETA: ‘Priča će biti bestseler…’

“Mnogi glumci imaju neke svoje tikove dok glume jer ne znaju što da rade. Neki od njih uzdišu, drugi gunđaju, itd.”, “Ovo je gluma. Radi to u scenama kada joj je neugodno”, “Davno sam to primijetila i super mi je zato što njezin lik djeluje stvarno”, “Mislila sam da ćeš mi stvarno upropastiti ‘Prijatelje’, ali nisi”, pisali su.

Drugi su nagađali da je glumica kašljala prije smiješnih scena jer je tada pušila, što je navika nekih pušača.

Povratak na Net.hr