‘Zbog nje mi žene požalimo što nismo muškarci’

Hrvatska pjevačica, model i spisateljica Nives Drpić Celzijus priznala je kako je privlači atraktivna srpska tenisačica Ana Ivanović.

“Ona je jednostavno savršena! Lijepa je, seksepilna, inteligentna, uspješna… Zbog nje mi žene požalimo što nismo muškarci, točnije, što nismo Adam Scott“, otkrila je Nives u razgovoru za Alo.

Nakon što je otkrila kojoj ženi ne može odoljeti, supruga hrvatskog nogometaša Dine Drpića otkrila je što je privlači na prvom tenisaču svijeta Novaku Đokoviću.

“Fizički ne odgovara mom idealnom tipu muškarca, ali ima visinu, što mi je je vrlo bitno. Tu su i pločice na trbuhu i humor koji ga krasi”, rekla je poznata pjevačica i spisateljica.

Priznala je Nives kako Cristiano Ronaldo nije njezin tip muškarca, međutim nije htjela otkriti da li je stvarno bilo seksa sa suprugom Dinom na Maksimiru.

“Ja sam vrlo maštovita po tom pitanju, tako da je to oduvijek bila moja velika želja. Međutim, što se stvarno događalo i da li je želja ispunjena, to ću zadržati za sebe”, zaključila je Drpićeva supruga.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr