PROMETNA NESREĆA

ZATVORENA CESTA KOD KRIŽEVACA: Jedna osoba ozlijeđena u teškoj prometnoj

Jedna osoba ozlijeđena je u prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak iza šest sati u Križevcima, a u kojoj su sudjelovalo osobni automobil i kombi vozilo, priopćila je Policijska uprava Koprivničko-križevačka.

Zbog nesreće je zatvorena je državna cesta DC10 iz Križevaca za Vrbovec, na dionici Križevci-Gradec, pa se obilazak u smjeru Zagreba odvija putem županijske ceste Križevci-Veliki Raven-Vrbovec, dok je suprotnom smjeru cesta otvorena za promet, priopćio je Hrvatski autoklub.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Istri, Hrvatskom Primorju, Gorskom kotaru i Lici. Na cestama u gorju te duž Jadranske (DC8) i Ličke (DC1) magistrale mogući su odroni zemlje i kamenja.

Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Magla, mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru i središnjoj Hrvatskoj, a ima je i na dionici autocesta: A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Bosiljevo i Kikovica i A1 između čvorova Lučko i Bosiljevo

Jak vjetar povremeno puše na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Kikovica i Delnice.

Zbog radova u tunelu Mala Kapela, na autocesti A1, u smjeru Dubrovnika vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine na 60 km/h, priopćio je HAK.

Povratak na Net.hr