PREBIO JE U GLUHO DOBA NOĆI

‘ZATVOR JE PREDOBAR ZA SILOVATELJE’: Amerikanci pokrenuli peticiju – ‘Silovao je bebu svoje cure, objesite ga!’

Građani Zapadne Virginije pokrenuli su peticiju kojom traže javno vješanje muškarca koji je navodno silovao i prebio 10-mjesečnu bebu svoje djevojke, donosi Daily Mail.

Benjaminu R. Tayloru (32) prijeti kazna doživotnog zatvora, optužen je za ubojstvo i seksualni napad na bebu Emmaleigh Barringer.

Majka djeteta, Amanda Leigh Adkins, piše Daily Mail, probudila se oko pet ujutro i pronašla bebu golu i okrvavljenu na podu u podrumu. Dijete je obilno krvarilo, što je upućivalo na tešak seksualni napad, piše u kaznenoj prijavi protiv Taylora. Pronađeni su i znakovi udaraca po licu djeteta.

Preko 30.000 potpisa na peticiji

Smrtna kazna u Zapadnoj Virginiji ne postoji već više od 50 godina, no tisuće Amerikanaca od Bijele kuće zahtijeva da se u ovom slučaju napravi iznimka.

‘Zatvor je predobro mjesto za silovatelje djece i slične’, navodi se u peticiji na stranici We The People. Ukoliko prikupi 100.000 potpisa u mjesec dana, Obamina će administracija morati odgovoriti na peticiju.

‘Kada se radi o slučaju gdje je sve jasno kao dan – kao što je ovaj – tražim da se takva stvorenja javno vješaju. Trebali bismo to napraviti kao primjer drugima’, rekao je pokretač peticije J.R.

Povratak na Net.hr