'ZAGREB TE ZOVE'

ZAGREPČANI OPET IZAŠLI NA BALKONE I PROZORE: Ovaj put s loncima i poklopcima te Bandiću poručili: ‘Odstupi, kriv si, dosta je!’

Mnogi građani odazvali su se pozivu ne bi li ukazali na nezadovoljstvo vođenjem grada

Građanska inicijativa “Zagreb te zove” danas je u 19 sati organizirala prosvjed protiv zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića pod nazivom “Odstupi, kriv si, dosta je”.

Pozvali su građane da izađu na prozore i balkone te se uključe u novi u nizu prosvjeda protiv aktualnog gradonačelnika, na način da stave prosvjedne plakate te u 19h krenu lupati loncima te zviždati zviždaljkama, pet minuta.

MINISTAR ŠTROMAR O BANDIĆEVOJ IZJAVI DA NE TREBA ŽURITI S OBNOVOM: ‘To mi nije jasno. Ovim ljudima se žuri’

Mnogi građani odazvali su se pozivu ne bi li ukazali na nezadovoljstvo vođenjem grada.

“Neka nas čuje i on i vladajući, koji s obzirom na krizno razdoblje mogu gradonačelnika smijeniti s dužnosti. Odstupi, kriv si, dosta je! Ti si najgora elementarna nepogoda koja je zadesila Zagreb ikada”, poručili su gradonačelniku iz inicijative koju su podržali i neki poput HNS-ovog gradskog zastupnika Tomislava Stojaka, SDP-ovog gradskog zastupnika Mateja Mišića, arhitektice Marine Pavković, glumca Damira Šabana, komičarke Marine Orsag, gradskih zastupnika Marka Torjanca i Tomislava Tomaševića (Zagreb je naš).

Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Photo: Igor Kralj/PIXSELL

 

Povratak na Net.hr