Zabranjeno pušenje u Makarskoj

Zabranjeno pušenje nastupit će u nedjelju, 10.08.2014. u Makarskoj. Koncert će se održati u IL Giardinu, a povod koncertu je obilježavanje 30 godina rada grupe i promocija 10. studijskog albuma pod nazivom “Radovi na cesti”.

Krajem 1983. godine skupina klinaca koji su zajedno išli u sarajevsku II gimnaziju i dijelili istu ulicu, danas već legendarnu Ulicu Fuada Midžića u kvartu Koševo, započela je snimanje svog prvog albuma. Tada nitko nije mogao pretpostaviti da će taj album postati jedan od antologijskih albuma kad je riječ o ex-YU sceni. Riječ je o albumu “Das ist Walter”. Tri desetljeća kasnije objavljen je deseti studijski album pod nazivom “Radovi na cesti”.

Album “Radovi na cesti” moguće je besplatno dowloadati na službenoj web stranici grupe na adresi www.zabranjeno-pusenje.com.

Posljednjih mjeseci grupa je održala niz nastupa diljem regije kojima je promoviran album “Radovi na cesti” i kojima je obilježeno 30 godina profesionalnog rada grupe.

Cijena ulaznice za koncert je 50 kuna, a ulaznicu je moguće kupiti na ulazu u klub na dan koncerta. Pretprodaje ulaznica za ovaj koncert nema.

Povratak na Net.hr