PAKAO USRED ZAGREBA

VIŠESATNO ZLOSTAVLJANJE, BATINE I SILOVANJE: Dobio dopust iz zatvora pa priuštio horor bivšoj djevojci

46-godišnji D. F. pretukao je bivšu djevojku Kristinu K. (38), silovao je i prijetio joj kako ga ne bi prijavila policiji. Sudac Županijskog suda u Zagrebu Tomislav Juriša nepravomoćno ga je osudio na tri godine zatvora, a nakon objave presude D. F. su vratili u pritvor.

On je prošle godine služio kaznu u Kaznionici u Lipovici. Tamo je bio zbog teške krađe i nasilja u obitelji. Imaoj e pogodnost izlaska za vikend, stoga je 6. rujna 2015. u Zagrebu cijelu noć pokušavao bivšu djevojku nagovoriti da mu se vrati. Ona ga je uporno odbijala, a D. F. ju je potom fizički i psihički zlostavljao. Bacao se po nogostupu i vikao ‘gazi me, gazi me do kraja’, piše 24sata.

Višesatno batinanje

Djevojka je iza ponoći, dok su se nalazili na Savskoj cesti, izvadila mobitel kako bi pozvala taksi, no D.F. joj ga je istrgnuo iz ruke te razbio. Tada je, u namjeri da ga smiri, pristala da je odveze u njezin stan. Tada ju je pokušao poljubiti, a ona ga je odgurnula. Feri je tada počeo razbijati po stanu, vrijeđati je i tući. Više ju je puta udario šakama po glavi i tijelu, rekavši joj kako ‘nitko od njega neće napraviti budalu’.

Ugurao ju je u auto i odvezao je do kuće Antonija V., za kojeg je sumnjao da je u vezi s njegovom bivšom. Za to ju je vrijeme šamarao. Antonija je tukao plinskim pištoljem, gurnuo mu oružje u usta, a kada ga je zadnji put s njim udario po glavi pištolj je opalio.

Prijetnje smrću i silovanje

Tada je Kristini naredio da se vrati u auto. Tijekom vožnje ju je tukao, prijetio joj da će je odvesti do Save te utopiti. Kada su ponovno stigli u njezin stan zgrabio ju je za vrat i počeo gušiti. Stao je tek kad je počela kašljati.

Naredio joj je da se skine, što je ona u strahu i učinila, cijelo vrijeme ga moleći da prestane te ponavljajući kako ne želi seks.

D.F. ju je potom povukao na krevet i silovao te joj više puta zaprijetio da ga ne smije prijaviti policiji.

Povratak na Net.hr