ŽUTI TAKSISTI ODBIJAJU VOZITI GOSTE HOTELA KOJI SURAĐUJU S PLAVIMA? Miletić dematira, Smoljko to nazvao potezom očajnika

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: M.P.
Nekoliko građana požalilo se na redakciju Dubrovačkog dnevnika kako vozači tzv. Žutog taksija navodno ne žele voziti goste koji odsjedaju u hotelima s kojima ‘Plavi taksi’ ima suradnju.

Navodno se takva praksa počela provoditi posljednjih dana, što se, kako kažu, može vidjeti na području Pila u noćnim satima, a priča se kako je iz vozila izbačena i državljanka Turske koja je trudna.

Dubrovački dnevnik je odmah po primitku ovih anonimnih dojava za komentar upitao predsjednika ‘Žutog taksija’ Boža Miletića koji tvrdi kako je riječ o dezinformacijama.

‘To nije istina! U odlukama stoji kako nismo dužni voziti klijenta koji je recimo pod utjecajem droge i alkohola, ali nismo izbacivali klijente drugih hotela,’ izjavio je Miletić te dodao kako su neki hoteli od njih tražili novac da voze njihove goste, što su oni odbili. Na pitanje je li sve ostalo na tome jesu li se prema gostima tih hotela odnosili drugačije, Miletić je odgovorio kako je sve ostalo isto i kako nije bilo nikakvih koflikata s gostima.

Međutim, predsjednik Plavog taksija Ivica Smoljko tvrdi kako je i on sam zaprimio slične informacije.

‘Imamo informacije kako su odbijali voziti goste na taksi stajalištima Pile koji odsjedaju u gostima s kojima imamo suradnju. Imamo svjedoke, imamo izjave, imamo imena taksista, izjave taksista i o tome smo obavijestili nadležne institucije,’ izjavio je.

Smoljko je ovakvu praksu nazvao ‘potezom očajnika’ te poručio konkurenciji kako ‘moraju prihvatiti kako netko taj isti posao radi puno bolje’.

Popularni Članci