ŽUTE TAKSISTE ZANIMA ŠTO MISLITE! Uskoro ćete moći pisati kakvi su vam vozači koji vas voze

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Ivona Butjer
Predsjednik Udruženja obrtnika autotaksi prijevoznika Dubrovnik Božo Miletić najavio je novosti po pitanju mobilne, besplatne aplikacije Taxi Client Dubrovnik. 

Riječ je o uvođenju ocjenjivanja u sklopu aplikacije pa će svaki klijent koji je pozvao taksi putem mobilne aplikacije na istoj moći i dati svoju ocjenu o tome koliko je zadovoljan uslugom i vozačem koji ga je vozio. 

Inače, Udruženje obrtnika autotaksi prijevoznika Dubrovnik prije gotovo dva mjeseca predstavilo je navedenu aplikaciju uz pomoć koje, uz samo nekoliko klikova, klijent može pozvati taksi, ali i svo vrijeme pratiti gdje se vozilo nalazi. 

Nakon instaliranja besplatne aplikacije preko Google Play, prvi se put potrebno registrirati prilikom čega se unose osnovni podaci naručitelja. Nakon toga, pomoću GPS-a, aplikacija sama pronalazi polazišnu točku gdje stiže taksi vozilo, dok je odredište potrebno unijeti. Naručitelj svo vrijeme može pratiti kretanje vozila, a ima i informaciju o vremenu u kojem će taksi stići kao i o broju samog vozila. 

Kako ističu iz Udruženja, cilj je modernizacija usluge. Osim navedene aplikacije, 'Žuti taksisti' su uveli i popuste za građane pa vožnja u užem gradskom području stoji svega 30 kuna, do Župe dubrovačke i Mokošice 75 kuna odnosno do Cavtata i Zračne luke Dubrovnik 150 kuna. Riječ je o najnižim cijenama u gradu koje su definitivno dostupne svakom građaninu i svačijem džepu. 

Popularni Članci