Kreditna zaduženost /

Svećeniče, di su pare? Prozvani velečasni Novak na misi čitao službeno priopćenje biskupije u kojem 'objašnjava' na što je otišao sav novac

Image
Foto: RTL

U mjestu Cirkvena kod Svetog Ivana Žabna danas je bilo burno, gdje su se župljani pobunili protiv svećenika Ivana Novaka kojeg optužuju za financijske malverzacije i traže njegovu smjenu

4.2.2018.
16:14
RTL
VOYO logo

Velečasni Ivan Novak već je šest godina župnik u Cirkveni, mjestu kraj Svetog Ivana Žabna, a tamošnji župljani javno se pitaju gdje je novac koji je preuzeo prilikom primopredaje dužnosti 2011. godine.

U mjestu Cirkvena kod Svetog Ivana Žabna danas je bilo burno. Župljani su se pobunili protiv svećenika Ivana Novaka kojeg optužuju za financijske malverzacije i hitno traže njegovu smjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je na misi pročitao službeno priopćenje biskupije u kojem se pojašnjava na što je otišlo 164.374,76 kuna iz blagajne Župe te kolika su prikupljena sredstva prigodom blagoslova obitelji. Župnik je okupljenima pokušao pojasniti i što je s kreditom kojeg Župa nije otplaćivala prošlih šest godina.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

(foto: RTL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon mise zaratile su se dvije struje, oni protiv župnika i oni koji su na njegovoj strani, a cijelu priču možete pogledati večeras u RTL-u Danas u 18.30 sati. Svećenikovo čitanje službenog priopćenja biskupije na misi o troškovima Župe pogledajte odmah. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo