Pismo djevojci /

Pronašli pismo huligana: 'Ljube, imam opasan dan. Dobit ću možda malo batina, ali dat ću ih puno više'

Image
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Osamnaestogodišnjak je pisao djevojci iz sobe luksuznog hotela u Beogradu, a analizom policije i tužilaštva pretpostavlja se kako je pismo napisao i iz straha za vlastiti život

19.12.2017.
8:57
Srdjan Ilic/PIXSELL
VOYO logo

Kod najmlađeg huligana, 18-godišnjeg Ivana Ronalda Miškovića koji je sudjelovao u tučnjavi na Partizanovoj tribini, pronašli su pismo, javlja B92 prema pisanju današnjeg Blica. 

Osamnaestogodišnjak je pisao djevojci iz sobe luksuznog hotela u Beogradu, a analizom policije i tužilaštva pretpostavlja se kako je Ivan pismo napisao i iz straha za vlastiti život jer je znao gdje ide i zbog ljubavi prema djevojci koju naziva "ljube". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam opasan, veoma opasan dan i zato ti pišem jer tko zna kako ću biti. Dobit ću možda malo batina, ali dat ću ih više, puno više. Organiziralo se nas 150, ali njih će biti i 600. Malo brinem, ali ne odustajem", piše u pismu.

Iz sadržaja pisma može se nedvosmisleno zaključiti da su huligani iz Splita s došli s namjerom da izazovu tuču, a ne turistički, kako je ranije tvrdila supruga jednog od huligana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pismo je ostalo na stolu pored kreveta i nije poslano, a zašto, utvrdit će istraga, koja za sada zna da su Hrvati stigli u Beograd dva dana prije utakmice i da im je netko platio 10 000 eura za izazivanje nereda, prema pisanju medija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo