PRONAĐITE RAZLIKU: /

Dvije stranke, dva različita razdoblja, ali izrazi lica jednako depresivni

Image

Iako se radi o (barem na papiru) sasvim drugačijim strankama, u nekim stvarima neodoljivo podsjećaju jedni na druge. Ovo je samo vizualna manifestacija takvog čega.

1.2.2018.
21:35
VOYO logo

Davor Bernardić danas je postrojio članove Predsjedništva SDP-a te je, osim situacije u Agrokoru, koju je iskoristio da u maniri pravog satiričara upita premijera Plenkovića - 'di su pare?', komentirao i sve glasnija nagađanja o njegovu odstupanju s čela stranke. Takve informacije je nazvao spinovima i lažima te poručio kako mu nitko iz vodstva stranke, ni službeno ni u privatnom razgovoru, nije sugerirao da bi bilo dobro da odstupi.

No, za ono nam nije zapela ni ta njegova izjava koja je u suštoj suprotnosti s onim što su članovi stranke, čak i Predsjedništva u javnosti govorili, pa ni ona kojom je samouvjereno rekao da mu nije žao zbog satirične kampanje "Di su pare?", već nevjerojatna sličnost s jednom drugom postavom jedne druge stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Možda se samo radi o jednako napornim raspravama zbog kojeg i jedno i drugo društvo izgledaju premoreno, a možda su u pitanju neke školske poze koje zauzima svaki političar kad stane iza svog šefa, no teško je ne zapaziti da nedugo nakon što je nastala donja slika, stranački se šef se promijenio.

Slijedi li slična sudbina i šefu stranke s gornje slike? Ako se njega pita - ne, no šuškanja su sve glasnija kako postoje velike šanse da će SDP nastaviti svoj put bez njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju, zanimljivo je napomenuti kako je nakon današnje sjednice Predsjedništva SDP-a većina članova stala iza Bernardića dok je odgovarao na pitanja, osim Bojana Glavaševića, Mihaela Zmajlovića i Siniše Hajdaša Dončića koji su otišli, ispričavši se obavezama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo