Obavijesti

News

Komentari 71

Ovo su izjave kojima su nas političari šokirali i nasmijavali

Ovo su izjave kojima su nas političari šokirali i nasmijavali
5

Svega smo se naslušali u ovoj 2015. Naši političari toliko su se vrijeđali i toliko bedastoća izrekli da taman kad pomislimo da ne može gore, novi biser nas dočeka

VIDEO

Najviše su se u ovoj izbornoj 2015. godini vrijeđala i prozivala dva čelna čovjeka najvećih političkih stranaka u Hrvatskoj. Teške riječi i nisku udarci najbolje opisuju odnos Zorana Milanovića i Tomislava Karamarka. Nervozno su nasrtali jedan na drugoga i "častili se" gdje god i kad god su stigli. Pa krenimo redom...

Zoran Milanović poručuje Karamarku:

- On navodno želi biti hrvatski premijer. Mislim da je vrijeme da izađe iz te mišje rupe u kojoj se sakrio. Znate onu pjesmu od Rundeka, izađi i bori se, u ovom gradu ima mjesta ili nema mjesta. Neka izađe vani i neka se konačno suoči - kazao je Milanović.

PIXSELL

Nije prošlo mnogo, a Milanović je izjavio za svog političkog oponenta

- Karamarko je politička kukavica i agent banaka, a ne zna ni engleski. Nisam primijetio ni da je neki sportaš, osim tamo gdje se dijelio stranački novac pa se aktivirao.

Tomislav Karamarko nije mu ostao dužan:

- Milanoviću, zabio sam ti već 20 koševa, zabit ću i ovaj 21 - kazao je šef HDZ-a ističući drugom prilikom kako najveće sankcije koje je Hrvatska mogla doživjeti jesu Zoran Milanović i njegova Vlada.

Također optužio ga je da se ponaša kao "pomahnitali Djed Mraz"  koji u određenom datumu tuđom karticom koja je u debelom minusu kupuje poklone i dijeli ih zato jer mu to treba za izbore. 

Maras zna da ga ljepota ne krasi

Na Karamarka se znao obrušiti i "najlajaviji" kukurikavac Milanovićeve Vlade ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras koji je u svibnju komentirao predsjednika HDZ-a i njegovu želju za pobjedom na parlamentarnim izborima.

- Karamarko premijer? To je kao da ja želim biti mister - kazao je Maras.

Željko Mršić/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ove godine je završio u Remetincu.

- U Remetincu sam bio jer sam zaposlio dvoje troje ljudi i okretao sam se kao na roštilju kad sam čuo za menadžerske ugovore u doba krize kada nema posla. Kao da smo u Zanzibaru - kazao je Bandić prozivajući članove Uprave Holdinga nakon što je izašao iz Remetinca u travnju ove godine. Dan kasnije kad nisu s njim išli u obilazak grada poručio im je da neće 'kao Pale sam na svijetu hodati po gradu i rješavati probleme'.

Ministar Varga voli obline

Najveći seksist među političarima je zasigurno ministar zdravlja Siniša Varga. 

Patrik Macek/PIXSELL

Naime, u povodu Svjetskog dana bolesnika, 11. veljače, Udruga hrvatskih pacijenata dodijelila je zahvalnice najliječnici i najsestri za njihov predani rad, humanost i stalnu dostupnost pacijentima. Ministar Varga je tada neprimjerenim i seksističkim komentarom iznenadio okupljene.

- Volimo da su sestre u pripijenom - kazao je ministar prilikom dodjeljivanja nagrade najsestri kojoj je odijevao kutu. Ubrzo je shvatio da je ispao kreten pa se javno ispričao.

Kosor proziva Karamarka za nerad

Bivša premijerka Jadranka Kosor koja se redovito služi Twitterom za obračune s političkim neistomišljenicima komentirala je Karamarkovu ideju o smanjenju plaća saborskim zastupnicima.

Patrik Macek/Pixsell

- Kao dudu varalicu gura biračima obećanje o smanjenju plaća zastupnicima. Smanjit će plaće "pa neka rade po učinku",kaže Onaj Koji Se Ne Sučeljava! E,da je zastupničku plaću dobivao po učinku, ne bi imao za kiflu - napisala je Kosor.

Jedan od aktivnijih saborskih zastupnika u ovom mandatu bivši HDSSB-ovac Boro Grubišić obrušio se na premijera Milanovića zbog blokade hrvatske - srbijanske granice krajem rujna ove godine usporedivši ga sa Pobješnjelim Maxom.

- Naš premijer pokušava kazniti Srbiju zbog usmjeravanja izbjeglica prema Hrvatskoj za koje je rekao da neka samo dođu i onda kazna Srbiju zato što ih usmjerava prema Hrvatskoj. Zaustavljajući svojim odlukama i civilni promet i život, ponašaju se i prema Srbiji i prema Mađarskoj i još nekim državama kao Mad Max, upravo takvo je ponašanje našeg premijera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...